Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin ItMail Middelman

Diverse Montèl acties


Actie: tot 350,- gratis extra opties

tot 350,- gratis extra opties

Maximaal zitplezier. Dat is met een Montèl bank al gegarandeerd, maar met onze extra opties haal je nog meer uit het zitten. Als je nu een nieuwe bank koopt bij Montèl krijg je tot 350,- gratis extra opties! Hoe hoger het aankoopbedrag van je bank, hoe hoger het bedrag dat je mag besteden aan extra opties zoals bijvoorbeeld een motorische verstelling of sierkussens.  

Bekijk de actiefolder

Actievoorwaarden

  • De actie loopt van maandag 19 juni t/m vrijdag 30 juni 2017.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 19 juni 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie. 
  • Deze actie geldt niet online
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van onze merkwinkels voor de meest actuele prijzen.Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00