Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin ItMail Middelman

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.

 

Inruil 10-daagse

Tot 350,- voor jouw oude bank

Ben je uitgekeken op jouw huidige bank? Dan is dit het moment om actie te ondernemen. Want tijdens de Inruil 10-daagse van 2 oktober t/m 15 oktober 2017 krijg je tot maar liefst 350,- retour voor jouw oude bank bij aanschaf van een nieuwe Montèl bank. Heb je geen oude bank in te ruilen? Ook dan krijg je tijdens de inruil 10-daagse dezelfde korting. Vraag jouw verkoopadviseur naar de voorwaarden. 

 

 

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00