Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin ItMail Middelman

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.

Montèl is de specialist in bankstellen en staat als merk voor eigentijds design van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk prijskaartje. De banken van Montèl kun je volledig afstemmen op jouw specifieke wensen. Van soort bekleding in één van de vele stof- of ledersoorten tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Bij Montèl kies je voor een bank van topkwaliteit tegen een verrassende prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier.

Actie: Sale

tot 350,- gratis extra opties

De sale is begonnen bij Montèl! Tot en met 13 augustus 2017 ontvang je tot 70% korting op alle showroommodellen. Op de website vind je een kleine greep uit onze showroomcollectie. Kom gauw naar de winkel voor het hele aanbod! Naast de afgeprijsde showroommodellen bieden we ook nog eens 15% korting op de populaire direct leverbaar collectie van Montèl. 

 

 

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00