Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin ItMail Middelman

Montèl. De bank is mooi, de prijs nog mooier.

 

15% korting

op de direct leverbaar collectie

Lang wachten op uw nieuwe bank of fauteuil? Niet bij Montèl. Wij hebben een groot gedeelte van onze collectie op voorraad. Nu ontvang je ook nog eens 15% korting op deze modellen. Bekijk de folder voor het actuele aanbod of vraag jouw verkoopadviseur naar de mogelijkheden. Deze actie loopt van 11 december t/m 19 december 2017.

 

 

En 15% korting

op alle relaxfauteuils

Wist je dat je bij Montèl iedere fauteuil tot in detail zelf kunt samenstellen? Kies zelf het model, de bekleding, je relaxfuncties en poottype en Montèl zorgt voor een fauteuil die perfect op jouw wensen is afgestemd. Naast 15% korting op de direct leverbaar collectie krijg je nu ook 15% korting op alle relaxfauteuils. Deze acties lopen t/m dinsdag 19 december 2017.

 

 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 11 december t/m 19 december 2017
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 11 december 2017. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan één van de Montèl vestigingen voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties. 

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00