Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin ItMail Middelman

Montèl Soest

Meer dan thuis in uw huis.            

Montèl is natuurlijk expert op het gebied van banken en fauteuils. Maar Montèl is nog veel meer. Bij een mooie bank hoort natuurlijk een smaakvolle salontafel. Dan de decoratie van Montèl bijvoorbeeld, exclusieve kunst voor een betaalbare prijs. Het is ook zeker de moeite waard om onze stijlvolle eetkamertafels met bijbehorende stoelen te bekijken of onze sfeervolle lampen, de zachte en warme karpetten en de decoratieve vazen. Dit alles maakt de sfeer in uw huis helemaal compleet! 

Montèl van visie naar succesformule

Montèl is een Nederlands merk dat al 26 jaar een eigen meubelcollectie ontwerpt en produceert. Het succes van Montèl is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Textielingenieur Ger Nijman, vader van de huidige topontwerper Bram Nijman, stichtte halverwege de jaren ‘60 al zijn eerste meubelformule. In 1986 volgde een vierde telg, Montèl!

 

 

Montèl's specialisme: bankstellen

Montèl is specialist in bankstellen en is ontstaan vanuit het idee om topmodellen te ontwerpen en tegen betaalbare prijs te verkopen. De eerste Montèlzaak werd geopend in Hilversum en was gericht op het Gooise publiek met een goede smaak, maar een bescheiden portemonnee.  

Service en winkelbeleving

Zeker niet onbelangrijk in het succes van Montèl is de aankleding van de winkels zelf geweest. Als een van de eerste maakte Montèl de lifestyle van zijn klanten herkenbaar in de winkels. Een paar jaar geleden werd een nieuw winkelconcept geïntroduceerd. Niet alleen kreeg het begrip ‘moderne ruimtelijkheid’ veel visuele aandacht, maar ook het kiezen van een woonsfeer werd vergemakkelijkt. De winkel kent verschillende lifestylehoekjes waarin men zich kan herkennen.