Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Tot 500,- gratis extra opties

Bij besteding vanaf 1000 euro 

Maximaal zitplezier. Dat is met een Montèl bank of fauteuil al gegarandeerd, maar met onze gratis extra opties haal je nog meer uit het zitten. Als je een nieuwe bank of fauteuil koopt bij Montèl krijg je tot 500.- gratis extra opties! Hoe hoger het aankoopbedrag, hoe hoger het bedrag dat je mag besteden aan opties. Lees hier meer over deze actie en bekijk de bijbehorende spelregels! Deze actie loopt van 2 februari tot en met 24 februari 2019.

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 4 februari t/m 24 februari 2019.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 4 februari 2019. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan Montèl Soest voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00