Delen

Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

INRUIL 10-DAAGSE
Jouw oude bank is tot 500,- waard

Ga je voor een nieuwe, frisse look? Dan is dit het moment om actie te ondernemen! Want tijdens de Montèl Inruil 10-daagse van 27 september tot en met 28 oktober 2018 krijg je tot maar liefst 500 euro retour voor je oude bank. Heb je geen oude bank om in te ruilen? Ook dan krijg je dezelfde Inruil 10-daagse korting. Bekijk de actie hier of vraag naar de voorwaarden bij je verkoopadviseur.

 

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 27 september  t/m 28 oktober 2018.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 1 oktober 2018. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan Montèl Soest voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00