Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

10% korting op de hele collectie

Wij presenteren onze nieuwe paascollectie in onze winkel, om dat te vieren ontvang je nu 10% korting op de hele collectie, ook op de nieuwe nieuwe collectie! De actie loopt van 17 april t/m 5 mei 2019. Wil je alvast een voorproefje, bekijk dan alvast onze paasfolder

Actievoorwaarden:

  • Deze actie loopt van 17 april t/m 5 mei 2019.
  • Deze actie geldt niet op bestellingen die reeds geplaatst zijn voor 30 maart 2019. Na het verlopen van de actieperiode kan je geen aanspraak meer maken op deze actie.
  • De getoonde prijzen zijn onder voorbehoud. Breng een bezoek aan onze winkel voor de meest actuele prijzen. 
  • Deze actie kan niet gecombineerd worden met andere acties.

Montèl actiemodel Urban

Varieer naar wens met de stand van hoofdsteunen en zijleuningen om per persoon de ideale zithouding te vinden. Zo vindt iedereen zijn favoriete plekje op deze grote hoekbank in zachte stof Montello. Zee van zitruimte vult de woonkamer met stijl. Bank word geleverd inclusief verstelbare hoofdsteun en armleuningen en gratis schuifzitting. Exclusief sierkussens etc.

Prijs van € 1.799,00 voor € 1.599,00

Montèl hoekbank model Fresh

Heb je de ruimte? Benut deze dan door een heerlijke relaxhoek te maken met hoekbank Fresh. Je haalt er een flinke blikvanger mee in huis, die dankzij de rechte lijnen en het stijlvolle design, ook rust creëert in de ruimte. Stof zoals afgebeeld, excl. sierkussens etc.

Prijs van € 2.099,00 voor € 1.899,00