Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Wij zijn er voor u!

Hoe maak ik optimaal gebruik van de ruimte? Welke kleuren passen bij mij?

Omdat het maken van de juiste keuze voor uw inrichting niet altijd even makkelijk is, zijn wij er om u hierbij te helpen. Samen zetten we uw voorkeuren op een rij en komen we tot nieuwe mogelijkheden. Dat kan op verschillende manieren zijn.

Interieuradvies <strong>bij u aan huis</strong>

Interieuradvies bij u aan huis

Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Zo krijgen wij ook een beeld van de indeling  en mogelijkheden van uw huis. Bij welke andere meubels en kleuren moet het bijvoorbeeld passen? Is een andere indeling mogelijk? Vragen waarbij wij u graag helpen.

Interieur advies op maat >
Nieuwbouwhuis? Architect klaar? <strong>Wij kijken graag met u mee</strong>

Nieuwbouwhuis? Architect klaar? Wij kijken graag met u mee

Wij zouden u graag bijstaan in uw keuzes om van een leeg en kaal woonhuis uw thuis te maken. Onze adviseurs kunnen samen met u een overzichtelijk interieurplan maken op basis van uw voorkeuren in kleur, materialen en sfeer. 

Nieuwbouwhuis >
Onze showroom <strong>voor u open op afspraak</strong>

Onze showroom voor u open op afspraak

Om u nog beter van dienst te zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om buiten openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Afspraak maken >

Omruil garantie

Wij bieden u de mogelijkheid om tot 120 dagen na de bezorgdatum uw aankoop om te ruilen.

Omruilgarantie >

Afleveren is meer

Onze bezorgers leveren uw aankoop met zorg bij u af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop u heeft gewacht en streven er naar om u als klant zo veel mogelijk te laten genieten van uw aankoop.

Afleveren is meer >