Inspiratie

Ben je op zoek naar wooninspiratie en interieuradvies? Op deze pagina vind je een volledig overzicht van onze lookbooks, folders, collectieboeken en magazines, met prachtige foto’s en adviezen om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten!

Met bijvoorbeeld 121 pagina’s betaalbaar design van Montèl doe jij gegarandeerd nieuwe ideeën op! Of wat dacht je van het nieuwe collectieboek van feelings. Vraag ze nu gratis aan!

feelings 

Naast ons feelings inspiratiemagazine brengen we elke maand een feelings folder met spetterende aanbiedingen. Heb jij de folder op de deurmat gemist? Of wil je nog eens op gemak online door de folder heen bladeren? Hiernaast vind je de nieuwste folder. 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of trendy accessoires, de nieuwe folder van feelings is een bron van inspiratie. 

Moodboard

Onze styliste Anouk heeft 3 nieuwe moodboards gemaakt voor onze feelings etalages. Welk kleurenpalet spreekt jou het meeste aan Bekijk de nieuwe trends, ontdek de warme kleuren. En creëer jouw eigen interieur. We wensen je veel inspiratie! En wil je meer ideeën opdoen, kom dan naar onze winkel.

Wout Middelman over feelings

Wout Middelman

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwste aanwinst: feelings. Middelman wonen is de enige woonwinkel in de regio die de meubels van feelings in huis heeft en daar zijn we erg trots op! Onze klanten van nu hebben een duidelijke wens om te kunnen mixen met woonstijlen en laten zich graag verrassen door de laatste woontrends. Dan denk ik aan kleurrijke ideeën, allerlei gewaagde combinaties en vondsten. feelings meubelen staan bekend om het razendsnel volgen van die allerlaatste woontrends en sluit daar perfect bij aan, maar ook meubels...

Blog:     feelings meubels bij Middelman wonen
Datum: 29 januari 2020

Lees verder

bert plantagie

De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen.

Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten.

Bekijk de online brochure hiernaast.

Interieuradvies bij Middelman wonen

Wout Middelman

Is jouw interieur toe aan een metamorfose maar kan je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting? Dan helpen wij helpen je graag met een geheel vrijblijvend interieuradvies! Onze interieuradviseurs nemen alle tijd voor je om eerst je woonwensen in kaart te brengen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe bank of de gehele woonkamer aan wilt pakken, wij denken graag met je mee. We weten dat het maken van keuzes in je interieur best lastig kan zijn. Als je een plattegrond meeneemt en foto’s van de ruimte, kan onze interieuradviseur diverse schetsen…

Blog:     Interieuradvies bij Middelman wonen
Datum: 5 februari 2020

Lees verder
LeoluxMontelFeelingsLeolux