Inspiratie

Ben je op zoek naar wooninspiratie en interieuradvies? Op deze pagina vind je een volledig overzicht van onze lookbooks, folders, collectieboeken en magazines, met prachtige foto’s en adviezen om je woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten!

Met bijvoorbeeld 121 pagina’s betaalbaar design van Montèl doe jij gegarandeerd nieuwe ideeën op! Vraag nu gratis het Montèl magazine aan.

feelings

Naast ons feelings inspiratiemagazine brengen we elke maand een feelings folder met spetterende aanbiedingen. Heb jij de folder op de deurmat gemist? Of wil je nog eens op gemak online door de folder heen bladeren? Hiernaast vind je de nieuwste folder.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank of trendy accessoires, de nieuwe folder van feelings is een bron van inspiratie.

Moodboard

Onze styliste Anouk heeft 3 nieuwe moodboards gemaakt voor onze feelings etalages. Welk kleurenpalet spreekt jou het meeste aan Bekijk de nieuwe trends, ontdek de warme kleuren. En creëer jouw eigen interieur. We wensen je veel inspiratie! En wil je meer ideeën opdoen, kom dan naar onze winkel.

Design for living

Een design tafel, bank, stoel en kast. Bij Topform is elk meubelstuk een uniek element. Elementen die in veel verschillende interieurs passen: van een industriële omgeving tot een botanisch interieur. Ook in het gezellige gezinsleven komt de design hoekbank, salontafel of dressoir tot zijn recht. De exclusieve meubelen combineren functie met design middels hoogwaardige materialen waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

  

bert plantagie

De bert plantagie collectie bestaat uit tijdloze en tegelijk eigentijdse design meubelen.

Het Dutch Design meubelmerk behoort tot de top van Nederlandse meubelproducenten.

Bekijk de online brochure hiernaast.

Leolux Klassiekers

Scylla en Pallone zijn echte klassieker uit de Leolux collectie, met een tijdloze elegantie en schitterende details. Al sinds 1989 is de Pallone de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs. Bekijk de catalogus van beide designfauteuils en laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Bellice, volmaakt veelzijdig

Ben je op zoek naar een stijlvolle stijlvolle tweezitter? Bellice is een bank voor het leven. Voor jouw leven. Met haar meest veelzijdige programma ooit, biedt
Leolux de mogelijkheid om zelf je ideale bank vorm te geven. Van een stijlvolle tweezitter, tot een uitgestrekt woonlandschap waarin je rust, ontspanning

en gezelligheid vindt.

LeoluxMontelTopformFeelings