Interieuradvies van Middelman wonen

Is jouw interieur toe aan een metamorfose maar kan je wel wat hulp gebruiken bij de inrichting? Dan helpen wij helpen je graag met een geheel vrijblijvend interieuradvies!

Interieuradviseurs

Onze interieuradviseurs nemen alle tijd voor je om eerst je woonwensen in kaart te brengen. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe bank of de gehele woonkamer aan wilt pakken, wij denken graag met je mee. We weten dat het maken van keuzes in je interieur best lastig kan zijn. Als je een plattegrond meeneemt en foto’s van de ruimte, kan onze interieuradviseur diverse schetsen maken en je gelijk alle mogelijkheden laten zien, van het bekijken van die diverse woonstijlen tot het vergelijken van kleuren en materialen.

Gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

Interieuradvies aan huis

Middelman wonen biedt de service ‘‘interieuradvies aan huis’ aan binnen elke woonstijl en voor ieder budget. Je bent altijd van harte welkom om bij ons langs te komen in de showroom, maar misschien wil je liever advies op maat in je eigen huis? Ook dat kan bij Middelman wonen. Zo kunnen wij de mogelijkheden van jouw huis zelf ervaren en meteen bespreken. Wist je dat Middelman wonen ook gespecialiseerd is in totaal woning advies? Van stoffering van meubelen, vloeren en gordijnen tot het begeleiden van een totale verbouwing? Neem contact op voor de mogelijkheden. Als je toch liever de voorkeur geeft aan een bezoek aan onze showroom, dan is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te plannen.

Interieuradvies woonkamer

Hoe groot is de woonkamer? Is er een lastig hoekje of zijn er juist bijzondere elementen waar je meer aandacht aan wilt geven? Het formaat van de woonkamer bepaalt over het algemeen de mogelijkheden, maar door verschillende woonfuncties te combineren kun je ook verrassend mooi uit de hoek komen. Ontdek je woonkamer helemaal opnieuw en leg samen met onze interieuradviseur de basis voor je woonplan. Bekijk onze woonstijlen, combineer erop los en ontdek welke sfeer bij je past. Na het interieuradvies kunnen we het plan samen verder uitwerken. We bekijken woonaccessoires en woontextiel en zetten de puntjes op de ‘i’ om zo van jouw huis echt een thuis te maken!

Gratis interieuradvies

Het kan soms lastig zijn om het eigen interieur dat zo vertrouwd aanvoelt eens met hele andere ogen te bekijken. Om bijvoorbeeld een compleet nieuwe stijl of sfeer erin aan te brengen. Indien je interieuradvies op prijs stelt, dan kunt je daarvoor terecht in onze showroom. Dit is een volledig vrijblijvende service en kost je niets.

Interieuradvies inspiratie.

Hoe ontdek je jouw woonstijl? In woonbladen vind je elke maand natuurlijk volop inspiratie. Maar hoe maak je nu de vertaalslag naar jouw nieuwe interieur? Wij zijn dol op Pinterest en Instagram. Laat jezelf lekker verdwalen in alle woonstijlen en bewaar alles wat je inspireert. Laat je zo verrassen door je eigen samengestelde combinaties. Niets moet en alles mag, gek genoeg creëer je hier vanzelf een aantal richtlijnen mee voor jouw nieuwe interieur. Maak hiermee zelf een moodboard of neem je verzameling mee naar de winkel en laat ons helpen met de vertaalslag naar je interieur. We helpen je graag verder. Maar hieronder vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies met een van onze adviseurs.

ontdek de feelgood winkel

ontdek de feelgood winkel

Bezoek Middelman wonen

LeoluxMontelTopformFeelings