Onze ontdekking van 2021!

Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar die ene speld in de hooiberg. Een product of meubel waar je oog op valt en waarbij alle puzzelstukjes precies op z'n plek vallen. Zo'n moment had ik vorige zomer toen ik op een blog Jellina Detmar deze gave outdoor poefs tegen kwam van Roolf living. Loungemeubelen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de tuin. En nu de grenzen tussen buiten en binnen steeds meer vervagen zijn ook Lazy bags en chaise longues razend populair om lekker op te chillen in de tuin, terras of bij het zwembad! 

Lazy bags en chaises longues

De relatief nieuwe buitenmeubels zijn al razend populair en deze Belgische poefs zijn ook nog eens waterproof en heel licht in gewicht. De buitenmeubels worden hoogwaardig geproduceerd door onze zuiderburen en zijn budgetvriendelijk geprijsd. Helemaal leuk is dat de poefs ook blijven drijven. Reden genoeg voor mij om te besluiten hiermee in zee te gaan. Figuurlijk dan... 

Roolf populair thuis

Zo heb ik besloten om met Middelman wonen dealer te worden in Nederland, de eerste in midden Nederland en ik heb gelijk een lounge set besteld om uit thuis uit te proberen. We wonen aan het water en brengen in de zomer veel tijd buiten door. Dankzij het comfort en de gezelligheid van de loungeset is thuis blijven puur genieten. Onze vrienden zijn er ook dol op. Ik kan wel zeggen dat de meubels in onze kennissenkring heel populair zijn geworden. Naast poefs verkopen we nu ook bijpassende tafels en trendy tapijten van Roolf Living. Daarmee maak je je loungeset helemaal compleet.

Binnen & buiten genieten!

Binnen & buiten genieten!

Materiaal

De textielstructuur is heel dik en sterk en in allerlei trendy kleuren. Het is wel echt een opvallende open  structuur. Dankzij de sterke structuur van 100% dun gesponnen UV-gestabiliseerd polypropyleen is de stof bestand tegen de zon én de regen, je kunt ze dus gerust buiten laten tijdens een regenbui maar ook binnen komen de trendy kleuren geweldig tot hun recht. De zitzakken zijn gevuld met EPS-vulling van uitstekende kwaliteit. 

Roolf Living in het echt zien

We zijn nu de officiële dealer van Roolf Living in midden Nederland. Ik vind het geweldig om te zien dat er nu al klanten van ver komen om de poefs toch nog even in het echt te zien. Maar ook buitenliefhebbers uit Amersfoort en omstreken komen om een kleur uit te kiezen of de poef even op te tillen. En ja, het is écht lichtgewicht. Dus wel zo makkelijk om even van je terras naar de woonkamer ter verplaatsen. Wil je ook op je eigen loungeset van Roolf living chillen? Reken dan op een levertijd van circa 4-6 weken want er is een grote vraag naar.

Als het aan mij ligt dan kom je Roolf deze zomer in heel veel tuinen en terrassen tegen. ;)

ontdek de feelgood winkel

ontdek de feelgood winkel

Bezoek Middelman wonen

LeoluxMontelTopformFeelings