Middelman wonen
Altijd 5 jaar garantie Open op afspraak Van tekening tot oplevering
Interieuradvies Amersfoort Bekijk collectie >

Interieuradvies Amersfoort

Interieuradvies Amersfoort bij u aan huis

U kunt voor interieuradvies in Amersfoort gebruikmaken van de service van Middelman wonen. Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons langs te komen in de showroom, maar kunnen ook bij u aan huis komen in Amersfoort voor het geven van interieuradvies. Dat laatste biedt als voordeel dat wij ons direct een beeld kunnen vormen van de mogelijkheden. Als u de voorkeur geeft aan een bezoek aan onze showroom, dan is het ook mogelijk om buiten de openingstijden een afspraak te plannen.

Woninginrichting Amersfoort? Middelman wonen!

Middelman wonen is een meubelzaak met een grote en gevarieerde collectie meubels, verlichting en karpetten. Voor uw woninginrichting in Amersfoort kunt u bij ons dan ook terecht op het gebied van comfortabel zitten, ontspannen eten, sfeervolle verlichting en karpetten die net even het verschil maken met betrekking tot de uitstraling. Wij bieden u daarbij een ruime keuze uit exclusieve merken. Daarbij hanteren wij betaalbare prijzen en kunt u indien gewenst ook profteren van onze sale en acties ten aanzien van de inrichting van uw woning in Amersfoort of omstreken.

Zie ook: Meubelwinkel Hilversum of Meubelzaak Amersfoort

Interieuradvies Amersfoort voor nieuwbouwwoning

Het is voor de meeste mensen een hele uitdaging om een nieuwbouwwoning volledig in te richten, waarbij de stijlen in het interieur op elkaar zijn afgestemd. Als u het op prijs stelt om daarbij hulp te krijgen, dan kunt u ook op dat gebied voor interieuradvies bij Middelman wonen terecht. Wij kijken in uw woning in Amersfoort of omgeving graag met u mee en verstrekken daarbij een gericht advies over het samenstellen van het interieur. Het is zelfs mogelijk om door ons een belevingsboek te laten maken ter inspiratie. Zo kunt u zich ook heel concreet een beeld vormen van de mogelijkheden.

Woninginrichting Amersfoort? Bezoek onze showroom!

Als u de showroom van Middelman wonen bezoekt, dan krijgt u direct al een uitstekend beeld van alle meubels die in uiteenlopende stijlen worden aangeboden. Voor de inrichting van uw woning in Amersfoort of omgeving kunt u bij ons voor alle soorten meubels slagen. Onze showroom is gevestigd in Soest en eenvoudig te bereiken. Wij zijn op alle dagen van de week open, zodat u op iedere dag op uw gemak langs kunt komen om inspiratie op te doen voor de woninginrichting.

Sferen

feedbackcompany

5 jaar

garantie

Onze service gaat verder. Wij bieden u 2 jaar extra garantie bovenop de 3 jaar CBW garantie.

Middelman Z!tzeker: 5 jaar service op uw zitmeubel, standaard en gratis.

5 jaar garantie >

Omruil

garantie

Wij bieden u de mogelijkheid om tot 120 dagen na de bezorgdatum uw aankoop om te ruilen.

Omruilgarantie >

Afleveren

is meer

Onze bezorgers leveren uw aankoop met zorg bij u af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop u heeft gewacht en streven er naar om u als klant zo veel mogelijk te laten genieten van uw aankoop.

Afleveren is meer >