Designsales

Design Sales bewijst dat design niet per definitie kostbaar hoeft te zijn. Exclusieve designmeubelen uit eigen fabriek en in elke gewenste kleur of uitvoering! En dat tegen fabrieksprijzen.

Het betreft nieuwe meubelen die wij vanuit voorraad of op bestelling kunnen leveren. Op onze site vindt u dan ook slechts een greep uit onze collectie en hetgeen in onze showrooms staat. Al deze meubelen kunnen worden geleverd in diverse opstellingen, indelingen, lakkleuren, (fineer) houtsoorten, stoffen en kleuren. Designsales heeft de optimale prijs kwaliteit verhouding.

De meubelmakerij is gevestigd in Utrecht en onze meubelen zijn dan ook echt MADE IN HOLLAND. Wij produceren onze meubelen geheel in eigen beheer; van zagen tot spuiten en assembleren. Onze lijnen zijn kort waardoor wij korte levertijden kunnen realiseren. Ook kunnen wij buiten onze standaard collectie inspelen op speciale wensen en eventuele aanpassingen.

Bij het winkelconcept speelt internet een belangrijke rol: Designsales gaat ervan uit dat de moderne consument zich eerst op het net oriënteert en dan pas naar de winkel gaat. Wij vinden het echter wel belangrijk dat de consument de meubelen eerst ziet, voelt en beleeft alvorens tot aanschaf over te gaan. Kom naar de showroom bij Middelman wonen, waar wij u alle mogelijke informatie kunnen verstrekken met betrekking tot onze meubelen.

LeoluxMontelFeelingsLeolux