Hulsta

Meubelen zijn meer dan alleen een gebruiksvoorwerp. Ze weerspiegelen een persoonlijkheid - niet alleen die van de fabrikant, maar ook die van de klant. Hülsta-meubelen zijn een statement voor kwaliteit - "made in Germany". Want onze meubelen worden uitsluitend in Duitsland gemaakt. En wel voor klanten over de hele wereld.


Van belang is: de vormgeving moet tijdloos zijn en moet als bijzonder fraai beschouwd worden - mensen moeten hun thuis inspirerend vinden. Want, mode vergaat, wat blijft is kwalitatief hoogwaardige verwerking. Ook onze productie wordt geleid door deze pretentie. Dat begint al bij de keus van de grondstoffen en gaat zelfs verder dan onze eersteklas service.

Hoe saai zou het leven zijn als alle mensen conform zouden zijn en dezelfde smaak zouden hebben? Met onze meubelen dragen wij gelukkig bij aan uw individualiteit en helpen u bij het gestalte geven aan een inspirerende leefomgeving. Ons merk, Hülsta is gericht op mensen die midden in het leven staan en een hoog kwaliteitsbewustzijn hebben. 

Met een collectie van 50 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout bieden wij u onuitputtelijke woonideeën. Met Now! by Hülsta ronden wij ons assortiment af en bieden jonge, flexibele mensen passende interieurs. Als merkmeeneemmeubel weerspiegelt het de geest van onze tijd. Deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschappen te monteren en bieden met hun 
aanbouwwijze ongekend veel combinatiemogelijkheden. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. www.now.com

LeoluxMontelTopformFeelings