Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Vitrinekast model Gentis Wensenlijstje

Hulsta Vitrinekast model Gentis

Deze vitrinekast Gentis is uitgevoerd in een grijze lak. De kasten kunnen worden uitgevoerd in mat of hoogglans grijs en wit. De sideboards, lowboards, vitrines en hangelementen bieden een veelvoud aan wooncombinaties en passen in elk vertrek.

LED-verlichting is optioneel als belijsting van de kasten, waardoor de meubelen aan de wand lijken te zweven. Ook zijn de low- en sideboards verkrijgbaar met een hoogglanzend chromen designonderstel.

Afmetingen: (HxBxD)
211,2 x 52,8 x 45 cm

Vitrinekast Gentis maakt deel uit van een prachtig kastenprogramma. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze specialisten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

Vanaf; € 1.880,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Vitrinekast model Gentis
Merk: Hulsta
Groep: Kasten

Hulsta

Hulsta

Met een collectie van 50 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout bieden wij u onuitputtelijke woonideeën. Met Now! by Hülsta ronden wij ons assortiment af en bieden jonge, flexibele mensen passende interieurs. Als merkmeeneemmeubel weerspiegelt het de geest van onze tijd. Deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschappen te monteren en bieden met hun aanbouwwijze ongekend veel combinatiemogelijkheden. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. www.now.com

Lees meer >