Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Wandsysteem model Gentis Wensenlijstje

Hulsta Wandsysteem model Gentis

Bijzondere accenten met leer en natuurstam

Gentis creëert exclusieve highlights in de woonkamer. Als staande of hangende elementen in hoogwaardig leer en natuurlijk massief hout bieden zij spannende contrasten met de minimalistische lak-systeemelementen. In massief hout of leer vervaardigd, accentueren zij de inventiviteit en grote ambachtelijkheid bij het produceren van hülstameubelen: bij de leren elementen wordt de basis eerst een beetje met vulmateriaal opgevuld en daarna met nappa- of zadelleer uit de hülsta-collectie bekleed. De meubelen krijgen daardoor niet alleen een exclusieve uitstraling, ze voelen bovendien heerlijk zacht aan. 

De houten meubelen zijn verkrijgbaar in natuurlijk eiken of kernnoten in natuurstam. Het ruwe karakter van massief hout met scheuren en knoesten is een bijzondere blikvanger en vormt spannende contrasten met de gelakte elementen. De natuurstammeubelen zijn daarbij als 5-lagen-volhouten plaat opgebouwd. Door deze gepatenteerde constructie garandeert hülsta dat de elementen een authentieke massief houten uitstraling hebben en dat zij duidelijk minder last hebben van vervormingen door wisselende temperaturen en vochtigheid dan normaal massief hout.

Hangelement met 1 klep, kernnoten natuurstam. 

Prijs vanaf 2237,-

Laat u adviseren in onze showroom door onze specialisten onder het genot van een heerlijke kop koffie.

 

 

Vanaf; € 2.237,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Wandsysteem model Gentis
Merk: Hulsta
Groep: Kasten

Hulsta

Hulsta

Met een collectie van 50 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout bieden wij u onuitputtelijke woonideeën. Met Now! by Hülsta ronden wij ons assortiment af en bieden jonge, flexibele mensen passende interieurs. Als merkmeeneemmeubel weerspiegelt het de geest van onze tijd. Deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschappen te monteren en bieden met hun aanbouwwijze ongekend veel combinatiemogelijkheden. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. www.now.com

Lees meer >