Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Wandsysteem model Gentis Wensenlijstje

Hulsta Wandsysteem model Gentis

Wij brengen u graag op de hoogte van deze prachtige nieuwe kastenserie. De Gentis kent vele mogelijkheden en kan uitgevoerd worden als: dressoir, boekenkast, vitrinekast, tv meubel of als complete wandkast.

Gentis is het nieuwste kastenprogramma van Hülsta. Gentis staat voor een samensmelting van krachtige natuurlijke schoonheid met moderne elegantie. De minimalistisch ontworpen meubelen in de Hülsta Gentis serie zijn uitgevoerd in de meest hoogwaardige materialen die Hülsta te bieden heeft. De verborgen sfeerverlichting geeft een effect waardoor het lijkt alsof de meubelen zweven.

Sideboard 2 schuifladen / 2 kleppen

Hoogglans puurwit laque

vanaf 4086,-

Vanaf; € 4.086,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Wandsysteem model Gentis
Merk: Hulsta
Groep: Kasten

Hulsta

Hulsta

Met een collectie van 50 meubelprogramma's in uitvoeringen van laqué tot massief hout bieden wij u onuitputtelijke woonideeën. Met Now! by Hülsta ronden wij ons assortiment af en bieden jonge, flexibele mensen passende interieurs. Als merkmeeneemmeubel weerspiegelt het de geest van onze tijd. Deze meubelen zijn praktisch zonder gereedschappen te monteren en bieden met hun aanbouwwijze ongekend veel combinatiemogelijkheden. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. www.now.com

Lees meer >