Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Combinatie 214-20 breed 351 cm Wensenlijstje

Interstar Combinatie 214-20 breed 351 cm

Interstar kast Combinatie 214-20 351 cm breed.

Afgebeeld als Front 2100 greeploos Titanium structuur, Silver laqué, masief noten blank gelakt

Wandkasten van Interstar: dat is het vertrouwde design van Interstar vertaald naar de tijd van nu! Kastelementen van Interstar kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld, eventueel op een RVS onderstel.

Onze collectie is opgebouwd uit losse kastelementen, waarmee u eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Met een open wandmeubel kunt u alle kanten op. Kies voor opvallende accessoires, maak een mooie stellage of zet uw boeken op een rijtje. Door een open wandkast te combineren met lades kunt u kleine dingen eenvoudig opbergen. Wilt u liever een wandkast met dichte deuren? Ook daarvoor heeft Interstar de ideale oplossing. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. Om u een goed advies te kunnen geven adviseren wij u om een plattegrond en foto's van uw woning mee te nemen.


Vanaf; € 5.995,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Combinatie 214-20 breed 351 cm
Merk: Interstar
Groep: Kasten

Interstar

Interstar

Design meubelen van hoge kwaliteit!

De collectie van Interstar is eindeloos. Of je nu een dressoir, bergkast, tv meubel of een boekenwand zoekt, alles is mogelijk, alles kan en alles mag! En kan het niet, dan kan het familiebedrijf Interstar het toch! 

Samen met jou ontwerpen we je eigen design kast. Wij kennen de ins en outs van deze wandsystemen als geen ander en daarom is Middelman wonen één van de grootste dealers van Interstar in Nederland. Wij komen bij jou thuis om alle wensen door te spreken en de kast te ontwerpen. Wanneer de design kast gereed is, dan wordt deze deskundig gemonteerd door onze eigen Middelman wonen monteurs.

Lees meer >