Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Wandcombinatie F210-54 Wensenlijstje

Interstar Wandcombinatie F210-54

Kast F210-54 van Interstar brengt sfeer en warmte in uw interieur. De kast biedt ruime opbergmogelijkheden en krijgt een sfeervolle uitstraling door de elektrische open haard. De open haard is volledig geïntegreerd in de Interstar kast en met een afstandsbediening regelbaar. 

De vlammen worden gecreëerd door verlichte waterdamp en krijgt hierdoor een mooi effect! De kast met open haard kan volledig naar uw wens worden vormgegeven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden maak dan vrijblijvend een afspraak met onze adviseurs. Om u een goed advies te kunnen geven adviseren wij u om een plattegrond en foto's van uw woning mee te nemen.

 

Combinatie F210-54 breed 360 cm

Vanaf; € 7.395,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Wandcombinatie F210-54
Merk: Interstar
Groep: Kasten

Interstar

Interstar

Design meubelen van hoge kwaliteit!

De collectie van Interstar is eindeloos. Of je nu een dressoir, bergkast, tv meubel of een boekenwand zoekt, alles is mogelijk, alles kan en alles mag! En kan het niet, dan kan het familiebedrijf Interstar het toch! 

Samen met jou ontwerpen we je eigen design kast. Wij kennen de ins en outs van deze wandsystemen als geen ander en daarom is Middelman wonen één van de grootste dealers van Interstar in Nederland. Wij komen bij jou thuis om alle wensen door te spreken en de kast te ontwerpen. Wanneer de design kast gereed is, dan wordt deze deskundig gemonteerd door onze eigen Middelman wonen monteurs.

Lees meer >