Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

TV-meubel Cocoon Wensenlijstje

Spectral TV-meubel Cocoon

Cocoon van Spectral. Het smart tv meubel waar je tv op zat te wachten.

Spectral tv-meubel Cocoon zorgt voor de integratie van audio- en video apparatuur in een stijlvol meubel. Zo ervaart u home cinema bij u thuis, zonder dat u zich stoort aan een wirwar van kabels, opvallende speakers en andere accessoires.

Een perfecte beleving en integratie van beeld en geluid, zodat u optimaal kan genieten van uw favoriete film, serie of tv-programma. Het tv-dressoir van Spectral is innovatief doordacht, doordat u deze door middel van een iPad kan bedienen. De tv-meubel is geschikt voor allerlei audio systemen, zoals soundbars, speakers en subwoofers, natuurlijk onzichtbaar verborgen. 

Elk Spectral meubel is een maatwerkproduct. Samen met onze specialist stelt u bij Middelman wonen de ideale indeling vast en kiest u het design dat bij u past. Wij kunnen u optimaal adviseren over de mogelijkheden en de verschillende geluidssystemen.

Vanaf; € 1.349,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


TV-meubel Cocoon
Merk: Spectral
Groep: Kasten

Spectral

Spectral

Spectral

Spectral is het merk op het gebied van tv meubels.

Met tv meubels van het merk Spectral wordt techniek ontzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerende kabels meer. Spectral is de meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels waarbij de speciaal ontworpen tv kasten geschikt zijn voor de nieuwste smart tv's van dit moment. 

Lees meer >