Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

TV-meubel Scala Wensenlijstje

Spectral TV-meubel Scala

Scala, mooi en allesomvattend. Het ideale lowboard tv meubel. 

De Spectral Scala is leverbaar als lowboard tv meubel, verrijdbaar tv meubel en hangend tv meubel. Met een hangend tv meubel van Spectral kan als het ware een compleet zwevend wandmeubel voor de tv gerealiseerd worden.

Met Scala voorkom je een wirwar aan kabels, zichtbare speakers en subwoofer dankzij de integratie van het Spectral BRA1 soundsysteem of bijvoorbeeld het integreren van de Sonos Playbar in het Scala tv meubel. Misschien is het tv meubel Scala daadwerkelijk een allesomvattend tv meubel zonder zichtbare techniek.

Elk Spectral meubel is een maatwerkproduct. Samen met onze specialist stelt u bij Middelman wonen de ideale indeling vast en kiest u het design dat bij u past. Wij kunnen u optimaal adviseren over de mogelijkheden en de verschillende geluidssystemen.

Vanaf; € 1.199,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


TV-meubel Scala
Merk: Spectral
Groep: Kasten

Spectral

Spectral

Spectral

Spectral is het merk op het gebied van tv meubels.

Met tv meubels van het merk Spectral wordt techniek ontzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerende kabels meer. Spectral is de meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels waarbij de speciaal ontworpen tv kasten geschikt zijn voor de nieuwste smart tv's van dit moment. 

Lees meer >