Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

TV kast Forma Wensenlijstje

Topform TV kast Forma

Forma is de perfecte Topform kastenserie met klasse op maat. Verschillende componenten kunnen tot een  kastenwandtoepassing worden samengesteld. Zoals deze TV kast, elegant en tijdloos. 

Met Forma kastenserie kan je je eigen individuele kast samenstellen van het hoogste niveau. Of je kiest voor een solitaire kast, zoals deze lowboard TV kast. Voor een bijzonder effect kan er een lichtsysteem aan worden toegevoegd. De greeploze deuren sluiten zacht en geluidloos en is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar. Daarbij kan je een keuze maken uit 5 verschillende accentkleuren, die hier aan toegevoegd kunnen worden. De binnenzijde is in antraciet uitgevoerd. 

Vanaf; € 2.499,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


TV kast Forma
Merk: Topform
Groep: Kasten

Topform

Topform

Expertise van liefhebbens

Al 60 jaar werkt een groep van liefhebbers met veel expertise aan de meubelen van Topform. Steeds opnieuw gaan wij op zoek naar geraffineerde accenten die de basis van een goed meubelstuk kunnen verrijken. Met een ruime keuze uit stoffen, leerkwaliteiten, kleuren, poten en accessoires stel je zo je eigen meubel samen. En zo wordt je Topform meubel uniek. Een interieur is immers heel persoonlijk.

Lees meer >