Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

Vakkenkast Espace Wensenlijstje

Topform Vakkenkast Espace

Espace is een strak en modern vormgegeven Topform kastenserie. De diverse modellen geven je de vrijheid om een individuele wandtoepassing samen te stellen, maar kan ook als roomdevider worden gebruikt.

Espace is een moderne kastenserie van Topform en wordt gekenmerkt door het open karakter. Met dit programma kunnen verschillende individuele creatieve kastenwand-systemen worden samengesteld. De vele mogelijkheden van Espace geeft je de flexibiliteit. Zoals de kleuraccenten die toegevoegd kunnen worden. Of het toevoegen of integreren van schuifdeuren, wandborden (voor de TV), glasplaat en nog veel meer.

Vanaf; € 2.199,00 *

* Prijs wijzigingen voorbehouden


Vakkenkast Espace
Merk: Topform
Groep: Kasten

Topform

Topform

Expertise van liefhebbens

Al 60 jaar werkt een groep van liefhebbers met veel expertise aan de meubelen van Topform. Steeds opnieuw gaan wij op zoek naar geraffineerde accenten die de basis van een goed meubelstuk kunnen verrijken. Met een ruime keuze uit stoffen, leerkwaliteiten, kleuren, poten en accessoires stel je zo je eigen meubel samen. En zo wordt je Topform meubel uniek. Een interieur is immers heel persoonlijk.

Lees meer >