Middelman wonen
Altijd 5 jaar garantie Open op afspraak Van tekening tot oplevering
Meubelzaak Amersfoort Bekijk collectie >

Meubelzaak Amersfoort

Meubelzaak Amersfoort voor de optimale woonbeleving

Als u naar een meubelzaak in Amersfoort of in de regio daarvan op zoek bent, dan is Middelman wonen voor u het ideale adres. Hier ervaart u de optimale woonbeleving, waarbij kwaliteit en service altijd weer voorop staan. Wij onderscheiden ons in de regio Amersfoort op verschillende gebieden. Alle meubelen zijn bijvoorbeeld speciaal geselecteerd op basis van comfort, kwaliteit en design. Dat is echter niet het enige, want wij geven u bovendien een advies op maat.

Meubelwinkel Amersfoort voor advies op maat

Bij de keuze uit een veelzijdig aanbod met meubelen komt het altijd van pas als er advies gegeven wordt. Een advies, waarbij uw wensen het uitgangspunt vormen. Dat soort advies geven wij graag in onze meubelwinkel in de regio Amersfoort. Op het moment dat het u uitkomt. Ook buiten sluitingstijd bent u namelijk op afspraak welkom in onze meubelwinkel nabij Amersfoort. Indien gewenst, komt een van onze medewerkers zelfs graag bij u thuis langs om een advies op maat uit te brengen voor de aanschaf van een meubel of voor een compleet woonadvies.

Zie ook: Meubelzaak Hilversum of Meubelzaak Utrecht

Meubelzaak in Amersfoort met veelzijdig aanbod

Iedereen heeft weer een andere voorkeur ten aanzien van de inrichting van het eigen huis. Het komt dan ook goed uit dat u in onze meubelzaak nabij Amersfoort een veelzijdig aanbod kunt vinden. Onze collectie biedt de gelegenheid om heerlijk comfortabel op een design bank plaats te nemen, maar u kunt evengoed een keuze maken voor een prachtige eetkamertafel om sfeervol te dineren. Ook met betrekking tot het aanbod van kwaliteitsmerken is er diversiteit te vinden in onze meubelwinkel, variërend van Leolux tot Montèl en van Harvink tot Van Rossum.

Meubelwinkel nabij Amersfoort bezoeken

Middelman wonen is iedere dag van de week en ook in het weekend op zaterdag en zondag geopend. U kunt dan ook wanneer u wenst naar onze meubelwinkel nabij Amersfoort komen om vrijblijvend met onze prachtige meubelcollecties kennis te maken. Onze meubelwinkel is overigens niet in Amersfoort gevestigd, maar aan de Birkstraat 99 in Soest. Indien u een afspraak wenst te maken, dan kunt u daarvoor van het online formulier gebruikmaken of even telefonisch contact opnemen via 035 – 601 10 04.

Sferen

feedbackcompany

5 jaar

garantie

Onze service gaat verder. Wij bieden u 2 jaar extra garantie bovenop de 3 jaar CBW garantie.

Middelman Z!tzeker: 5 jaar service op uw zitmeubel, standaard en gratis.

5 jaar garantie >

Omruil

garantie

Wij bieden u de mogelijkheid om tot 120 dagen na de bezorgdatum uw aankoop om te ruilen.

Omruilgarantie >

Afleveren

is meer

Onze bezorgers leveren uw aankoop met zorg bij u af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop u heeft gewacht en streven er naar om u als klant zo veel mogelijk te laten genieten van uw aankoop.

Afleveren is meer >