Middelman wonen
Altijd 5 jaar garantie Open op afspraak Van tekening tot oplevering
Meubelzaak Utrecht Bekijk collectie >

Meubelzaak Utrecht

Meubelzaak Utrecht en omgeving

Als u een meubelzaak in Utrecht of omgeving zoekt, dan is Middelman wonen voor u wellicht de ideale winkel. Wij hebben namelijk een zeer gevarieerde en brede meubelcollectie beschikbaar in onze meubelzaak nabij Utrecht. U kunt bij ons voor de complete inrichting van uw huis terecht of bijvoorbeeld heel gericht een specifieke aankoop doen. Heeft u ook al van ons nieuwe concept gehoord? U kunt nu via Middelman wonen een bank huren voor een vast bedrag per maand.

Meubelwinkel nabij Utrecht met exclusieve merken

Onze meubelcollectie wordt altijd met de grootste zorg samengesteld, waarbij er onder meer wordt gekeken naar de kwaliteit, maar ook naar het design en variatie in stijlen. In de collectie van onze meubelwinkel nabij Utrecht hebben wij dan ook een aantal gerenommeerde merken opgenomen die bekend staan om de kwaliteit, exclusiviteit en originaliteit. Een voorbeeld daarvan is Montel, maar ook Leolux, Plantagie en Harvink kunnen daaraan worden toegevoegd. U kunt altijd vrijblijvend rondkijken in onze meubelwinkel nabij Utrecht, maar uiteraard kunt u eveneens bij ons terecht voor een uitgebreid interieuradvies.

Zie ook: Salontafel Amersfoort of Meubelzaak Utrecht

Meubelzaak in regio Utrecht met interieuradvies

Het kan soms lastig zijn om het eigen interieur dat zo vertrouwd aanvoelt eens met hele andere ogen te bekijken. Om bijvoorbeeld een compleet nieuwe stijl of sfeer erin aan te brengen. Indien u interieuradvies op prijs stelt, dan kunt u daarvoor terecht in onze showroom die in de regio Utrecht is gevestigd. Uiteraard kunt u ook van de service voor een uitgebreid interieuradvies gebruikmaken om bijvoorbeeld uw nieuwbouwwoning van een prachtig interieur te voorzien met de meubels van Middelman wonen.

Meubelwinkel in omgeving Utrecht met uitstekende garantie

Als u een aankoop doet voor u interieur, dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van een lange levensduur van het meubelstuk. Middelman wonen geeft als lid van de Centrale Branchevereniging Wonen drie jaar garantie met nog eens twee jaar extra garantie. Overigens bieden wij ook een unieke omruilgarantie van maar liefst 120 dagen. Als u in die periode ontdekt dat u toch niet tevreden bent, dan kunt u de aankoop in onze meubelwinkel nabij Utrecht omruilen voor een nieuw exemplaar. Daarbij verstrekken wij 30 procent van het eerdere aankoopbedrag als korting op het nieuwe meubel.

Sferen

feedbackcompany

5 jaar

garantie

Onze service gaat verder. Wij bieden u 2 jaar extra garantie bovenop de 3 jaar CBW garantie.

Middelman Z!tzeker: 5 jaar service op uw zitmeubel, standaard en gratis.

5 jaar garantie >

Omruil

garantie

Wij bieden u de mogelijkheid om tot 120 dagen na de bezorgdatum uw aankoop om te ruilen.

Omruilgarantie >

Afleveren

is meer

Onze bezorgers leveren uw aankoop met zorg bij u af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop u heeft gewacht en streven er naar om u als klant zo veel mogelijk te laten genieten van uw aankoop.

Afleveren is meer >