Over Middelman wonen

Het realiseren van dé optimale woonbeleving, dat is waar Middelman wonen voor staat.

Middelman wonen is al 90 jaar een begrip in Soest en omstreken. Kwaliteit en advies staan voorop. Daarom zijn onze meubelen zorgvuldig geselecteerd op materiaal, comfort, design en hebben een authentiek karakter om zo jouw thuisgevoel vorm te geven.

Maar Middelman wonen is meer dan alleen onze prachtige meubels. Wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en adviseren op maat. Waar en wanneer je maar wilt. Zo gaan wij open op afspraak na sluitingstijd en komen we graag vrijblijvend langs bij jou thuis, om zo de mogelijkheden van jouw huis zelf te ervaren en meteen te bespreken. En wist je dat Middelman wonen ook gespecialiseerd is in totaal woning advies? Van stoffering van meubelen, vloeren en gordijnen en het begeleiden van een totale verbouwing van tekening tot oplevering? Wij doen alles om jouw persoonlijke woonmix op de juiste manier samen te stellen.

Middelman wonen gaat net een stapje verder en zijn pas blij als jij dat ook bent!

Warm & Sfeervol

Warm & Sfeervol

New arrival van feelings

Wat hout en planten in een rustig interieur kunnen doen, zie je hierboven. Het gefineerd kikarhout is warm van kleur en geeft de woonkamer veel sfeer. Leuk in dit interieur: zowel de kasten, de bank als de marmeren tafeltjes hebben schuine, naar buiten staande metalen pootjes. Draai de lade om en je verandert de look van je kast van een houten front naar een antraciet front.

Meer zien? Bekijk hier de video van onze winkel of kom langs en ontdek de herfst/winter collectie 2019/2020.

 

 

Moodboard

Onze styliste Anouk heeft 3 nieuwe moodboards gemaakt voor onze feelings etalages. Welk kleurenpalet spreekt jou het meeste aan Bekijk de nieuwe trends, ontdek de warme kleuren. En creëer jouw eigen interieur. We wensen je veel inspiratie! En wil je meer ideeën opdoen, kom dan naar onze winkel.

LeoluxMontelFeelingsLeolux