Openingtijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag t/m Donderdag 10:00 - 18:00 
Vrijdag  10:00 - 20:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag: Zie onze Homepagina voor het actuele overzicht van koopzondagen

Liever buiten onze openingstijden een afspraak maken voor een persoonlijk interieuradvies neem dan contact met ons op.

Afspraak maken

Kom vrijblijvend langs of maak hieronder een afspraak, zo ben je zeker dat je onze winkel kunt bezoeken op het door jouw gewenste moment zonder te wachten en er een adviseur voor je klaar staat.

 

1. Wooninspiratie afspraak

Je wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie! Uiteraard houden we ons aan alle hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. Onze adviseur neemt je mee en laat je alle meubels, stijlen en trends zien tijdens een uitgebreide wandeling door de showroom. 

2. Meubel afspraak

Comfort is enorm persoonlijk. En dat wil je natuurlijk uittesten!  En hoe zien materialen er in werkelijkheid uit? Stoffen, materialen en kleuren zijn beter in de winkel te beoordelen dan op je scherm. Samen gaan we op zoek naar het meubel dat je in gedachten hebt en kijken we of het past bij je woonwensen.  

3. Uitgebreid interieuradvies afspraak

Tijdens een vrijblijvend interieuradvies gaan we samen om de tafel om al je ideeën te bespreken. We nemen indeling en kleuren met je door. Dit kan voor één ruimte maar ook voor meerdere ruimtes. We bespreken je woonwensen en helpen je met het vormen van je interieur en indien gewenst een plan voor je nieuwe inrichting! 

Kies zelf een datum, tijd en geef in het opmerkingenveld aan om wat voor afspraak het gaat.

Neem contact met ons op

Verstuur >
Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Interieuradvies

Interieuradvies

PERSOONLIJK ADVIES VOOR ELKE WOONVRAAG

Interieur advies bij u aan huis

Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Zo krijgen wij ook een beeld van de indeling  en mogelijkheden van uw huis. Bij welke andere meubels en kleuren moet het bijvoorbeeld passen? Is een andere indeling mogelijk? Vragen waarbij wij u graag helpen.

Ook is onze showroom voor u open op afspraak. Om u namelijk nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij u de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Maak een afspraak
ontdek de feelgood winkel

ontdek de feelgood winkel

Lees meer

LeoluxMontelTopformFeelings