Openingtijden

Maandag t/m Vrijdag 10:00 - 18:00

Zaterdag 10:00 - 17:00

Zondag: Zie onze Homepagina voor het actuele overzicht van koopzondagen

 

Neem contact met ons op

Verstuur >
Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Interieuradvies

Interieuradvies

PERSOONLIJK ADVIES VOOR ELKE WOONVRAAG

Interieur advies bij u aan huis

Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Zo krijgen wij ook een beeld van de indeling  en mogelijkheden van uw huis. Bij welke andere meubels en kleuren moet het bijvoorbeeld passen? Is een andere indeling mogelijk? Vragen waarbij wij u graag helpen.

Ook is onze showroom voor u open op afspraak. Om u namelijk nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij u de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Maak een afspraak
ontdek de feelgood winkel

ontdek de feelgood winkel

Lees meer

LeoluxMontelFeelingsLeolux