Onze lopende actie

Of je nu kiest voor design, klassiek of modern, bij Middelman wonen vind je het allemaal. Onze collecties meubelen worden in onze showroom samengebracht met diverse woonsferen en stijlen. Alleen zo kunnen wij je een optimaal beeld geven en inspireren met de eindeloze mogelijkheden van de woonmix van Middelman wonen. Hier vind je een overzicht van de lopende acties.

 

 

 

Feelings Cadeaubon cadeau!

Bij besteding van minimaal € 500,- ontvangt u een Feelings waardebon van € 50,-. Bij besteding van minimaal € 1.000,- ontvangt u een Feelings waardebon van € 100,-. Bij besteding van minimaal € 1.500,- ontvangt u een Feelings waardebon van € 150,-. De waardebon is te besteden bij Middelman wonen. Deze actie is geldig t/m 15 december 2019. Vraag naar de voorwaarden.

Topform eetkamerstoel model Arrow

De eetkamerstoel Arrow is er in diverse stof- en leersoorten en vele kleuren. Verkrijgbaar met- of zonder wieltjes. Topform actiemodel Arrow zoals afgebeeld zonder wielen van 436,00 voor 386,00 Met wielen van 459,00 voor 399,00

Topform Morrison

Model Morrison van Topform is een bank zoals een bank bedoeld is, voor een zeer aantrekkelijke prijs! Leverbaar als 2 zits, 2,5 zits en 3 zits en in diverse stof- en ledersoorten.
Afgebeeld model 3,5-zitsbank in leder Vintage 
Normaal € 2.399,00 nu voor de actieprijs € 2.099,00

Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Afleveren is meer!

Onze bezorgers leveren de aankoop met zorg bij je af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop je hebt gewacht en streven er naar om je als klant zo veel mogelijk te laten genieten van je aankoop.

Fauteuil Hidde met een bijpassende pouffe voor de helft van de prijs! 

Heerlijk relaxen in de all-time favoriete draaifauteuil Hidde die door gebruik alleen maar mooier wordt, net als die oude leren baseball handschoen. Maar ontspannen gaat natuurlijk past echt goed met de benen omhoog. Daarom bieden wij bij aankoop van een Hidde fauteuil een bijpassende pouffe aan voor 50% korting.

Deze promotie geldt zowel voor het klassieke model Hidde als voor de Hidde Soft, tot en met 31 december 2019. Bij aankoop van een pouffe in de dezelfde stoffering als de fauteuil.

 

Leolux actie fauteuil Kikko

Leolux actie fauteuil Kikko

Multifunctionele chaise longue met draaibare rug. In geheel leder Senso.

Nu voor de actieprijs € 3.075,-

Bora van Leolux

De klassieker uit 1982 is terug: 

Bora van Leolux. Als pure Bora Bora of luxueuze Bora Bèta met hoge rug. Ongeëvenaard topdesign met een ongekend comfort. Ontdek de Bora, nu al voor € 2.595,- (lage rug, 2-zits in leer Wapiti).

LeoluxMontelTopformFeelings