Onze lopende acties

Of je nu kiest voor design, klassiek of modern, bij Middelman wonen vind je het allemaal. Onze collecties meubelen worden in onze showroom samengebracht met diverse woonsferen en stijlen. Zo kunnen wij je een optimaal beeld geven en inspireren met de eindeloze mogelijkheden van de woonmix van Middelman wonen. Hier vind je een overzicht van de lopende acties.

NU AANVRAGEN

LEOLUX FAUTEUIL KIKKO IN SENSO LEDER

Is het een chaise longue? Ja, maar deze “multifunctional” heeft meer mogelijkheden. Door de rug licht te tillen, draait hij 90 graden links- of rechtsom. Zo verandert de chaise longue in een comfortabele zitplaats met een extra zitplaats ernaast.

In Senso-leder 
nu van €4.540,- voor 3.595,-

 

LEOLUX FAUTEUIL PALLONE

Hét icoon van Leolux. De zitbal die in 1989 speciaal werd ontworpen voor het huis van de toekomst is nog altijd even futuristisch als lichtvoetig. En misschien daarom wel zo succesvol. Pallone is een persoonlijkheid, de perfecte blikvanger voor eigenzinnige interieurs.

In leder Senso van €1925,- voor €1675,-

 

LEOLUX FAUTEUIL PARABOLICA

Eén krul op papier, talloze functies Zijn krachtige design maakt de draaifauteuil Parabolica tot een fantastisch object in uw woonkamer.

van 3.820,- voor €3.195,- 

BERT PLANTAGIE EETKAMERSTOEL MAPLE STATIEF

De organisch ogende, légère vormgegeven stoel Maple lijkt haast geboetseerd en is ondanks zijn eenvoud een echte eyecatcher, ontworpen door Frans Schrofer.

van €771,- voor €656,-

 

LEOLUX FAUTEUIL SCYLLA

Met herinneringen aan “De Stijl” ontwierp Gerard Vollenbrock deze oer-Nederlandse Scylla. 
Bekroond als Goed Industrieel Ontwerp 2011.

van €2.330,- voor €2.095,-

LEOLUX 2,5-ZITS BANK FLINT 

Nu in een promotieprijs uitgevoerd in stof Varese of Mondo. 
Functioneel mooi, voorzien van subtiele rondingen.

In stof Varese van €3375,- voor €3075,-

 

 
 
Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Afleveren is meer!

Onze bezorgers leveren de aankoop met zorg bij je af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop je hebt gewacht en streven er naar om je als klant zo veel mogelijk te laten genieten van je aankoop.

LeoluxMontelFeelingsLeolux