Onze lopende acties

Of je nu kiest voor design, klassiek of modern, bij Middelman wonen vind je het allemaal. Onze collecties meubelen worden in onze showroom samengebracht met diverse woonsferen en stijlen. Zo kunnen wij je een optimaal beeld geven en inspireren met de eindeloze mogelijkheden van de woonmix van Middelman wonen. Hier vind je een overzicht van de lopende acties.

NU AANVRAGEN

Leolux Mayon en Mayuro, scherp geprijsd in Senso-leer

De stijlvolle comfortbank Mayon en fauteuil Mayuro van Christian Werner zijn nu wel heel aantrekkelijk. Want als u kiest voor een van de vele kleuren Senso-leer, profiteert u van een uiterst scherpe actieprijs! Zo is er al een Mayon 2-zitsbank voor maar €2.995! En actie fauteuil Mayuro in Senso-leer van 2.095,- nu voor 1.795,- 

Vraag naar de voorwaarden en ontdek het eindeloze comfort van Mayon (nu ook in een riante 3,5-zitsuitvoering).

Leolux actie fauteuil Kikko

Leolux actie fauteuil Kikko

Multifunctionele chaise longue met draaibare rug. In geheel leder Senso.

Nu voor de actieprijs € 3.295,-

Leolux actie fauteuil Kikko

Leolux eetkamerstoel Tamarinde

Een ranke eetkamerfauteuil met uitnodigend armen. In leder Senso.

Van €1.675,,- voor  € 1.395,-

Leolux actie fauteu Dolcinea

Leolux actie fauteuil Dolcinea

Deze compacte Leolux fauteuil is zeer comfortabel. In leder Senso.

Van €2.295,- voor  € 1.995,-

Topform eetkamerstoel model Arrow

De eetkamerstoel Arrow is er in diverse stof- en leersoorten en vele kleuren. Verkrijgbaar met- of zonder wieltjes. Topform actiemodel Arrow zoals afgebeeld zonder wielen van 436,00 voor 386,00 Met wielen van 459,00 voor 399,00

Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Afleveren is meer!

Onze bezorgers leveren de aankoop met zorg bij je af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop je hebt gewacht en streven er naar om je als klant zo veel mogelijk te laten genieten van je aankoop.

LeoluxMontelTopformFeelings