Onze lopende acties

Of je nu kiest voor design, klassiek of modern, bij Middelman wonen vind je het allemaal. Onze collecties meubelen worden in onze showroom samengebracht met diverse woonsferen en stijlen. Zo kunnen wij je een optimaal beeld geven en inspireren met de eindeloze mogelijkheden van de woonmix van Middelman wonen. Hier vind je een overzicht van de lopende acties.

 

 

STAPELKORTING OP WOONACCESSOIRES | Hoe meer je koopt hoe meer korting! Bij drie woonaccessoires ontvang je maar liefst 50% korting. Bij 2 items is het 30% en bij één item is het 15% korting.* Actie geldt alleen in de winkel.

NU AANVRAGEN

SALE | Nu éxtra voordeel tijdens de verbouwingsopruiming!

Om snel plaats te maken voor ons nieuwe woonconcept Baenks ruimen we op met ongekende kortingen! Wilt u een voordelige design stoel, bank, tafel of relaxfauteuil? Dit is het moment want we ruimen alles op. Kom snel langs en profiteer van megakorting tot wel 70%. Wees er wel snel bij, want weg=weg! En zonder levertijd, dus direct in huis! 

Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Afleveren is meer!

Onze bezorgers leveren de aankoop met zorg bij je af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop je hebt gewacht en streven er naar om je als klant zo veel mogelijk te laten genieten van je aankoop.

LeoluxMontelTopformFeelings