• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Alles half geld bij Feelings!

ALLE MEUBELS EN WOONACCESSOIRES MOETEN NU WEG

Duik in de opheffingsuitverkoop bij Feelings in Soest! Alle meubels en woonaccessoires moeten weg tegen half geld. Wacht niet langer en pak direct je kans! Alles moet plaatsmaken, dus grijp jouw favorieten voordat ze verdwijnen!
 

Sterk afgeprijsde designmodellen tijdens onze verbouwingsuitverkoop!

Middelman Wonen stopt ook met het aanbieden van de designmerken Leolux, Cloak en Bert Plantagie. Maar geen zorgen, dit betekent dat je nu kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op onze prachtige collectie banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en kasten! We zijn bezig met een razendsnelle uitverkoop om ruimte te maken voor een spannende transformatie van onze begane grond. Later dit jaar zal onze winkel volledig vernieuwd worden met onze nieuwste woonconcepten. Mis deze kans niet om jouw droommeubels te bemachtigen tegen ongekende prijzen!

Wat extra leuk is, is dat we hier de beste woonmerken voor de laagste prijs aanbieden, met fikse kortingen en direct mee te nemen! Zo zit je dus binnen no-time thuis op een designfauteuil of aan een designtafel. *Kom langs in de winkel voor het meest actuele aanbod. 

Al onze showroommodellen van Leolux, Bert Plantagie en Cloak moeten weg. Kom snel langs in de winkel en profiteer van aantrekkelijke kortingen!