• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Verlichting

Verlichting, de sleutel tot warme avonden. Een balans tussen functionaliteit en esthetiek is hierbij cruciaal. Lampen dienen niet enkel praktisch te zijn, maar ook bij te dragen aan de sfeer. Heldere verlichting bij lezen, koken en werken, terwijl sfeerverlichting een intieme ambiance schept. Accentverlichting zet speciale items in de schijnwerpers, terwijl basisverlichting (vaak plafondlampen) de hele ruimte omvat.

Verlichting is maatwerk per kamer. De woonkamer straalt met lampen die matchen met de stijl. Slaapkamers vragen om zowel basis- als sfeerverlichting, en dimmers zorgen voor flexibiliteit. Voor kinderkamers zijn kleurrijke, prikkelende lampen ideaal. Keukens komen tot leven met praktische onderkastverlichting.

Een Betoverend Thuis met Functionele Verlichting
Bij Middelman wonen vind je een scala aan verlichting, van opvallende hanglampen tot subtiele tafellampen. Het ontwerp moet aansluiten bij je interieur. Industriële stijl? Kies voor robuuste fabrieks- of kooilampen van Montel. Een moderne inrichting straalt met strakke, chroom-look lampen. Exclusieve designlampen trekken de aandacht. Jouw huis straalt met de juiste verlichting, de ultieme finishing touch.