• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Quasar Soest

'Quasar' staat voor 'opkomende ster'. Dit is het inspirerende verhaal van hoe Quasar, te bewonderen bij Middelman Wonen, een familiebedrijf in verlichting, uitgroeide tot een stralende figuur binnen de internationale verlichtingsarena. Met elke passing straalt Quasar helderder, terwijl de collectie jaar na jaar bloeit en versterkt.

Vanaf de internationale lancering door oprichter Teun van Gammeren in 1992, tijdens Euroluce in Milaan, heeft Quasar zich ontwikkeld van gietijzeren ontwerpen tot een veelzijdige selectie met ruw aluminium, gepolijst aluminium en brons. Elke afwerking omarmt de klassieke, tijdloze of moderne sfeer.

De wereld van verlichting Quasar
De collectie is geëvolueerd, verrijkt door Nederlandse en internationale ontwerpers. Onder het leiderschap van Teun's zonen, Arjens & John, werkt Quasar samen met wereldwijde ontwerptalenten. Elk nieuw stuk ademt uniciteit, tijdloosheid en Quasar's herkenbare stempel.

Quasar schittert niet alleen in de collectie, maar blinkt ook uit in op maat gemaakte verlichting, nu beschikbaar bij Middelman Wonen.