• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Baenks Soest


Laten we gaan voor een vleugje elegantie, aantrekkelijkheid en oog voor fijne details. Bij Middelman Wonen begrijpen we heel goed wie jij wilt zijn, en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen met de betoverende meubelcollectie van Baenks.

Het verhaal van Baenks begint in 2016, toen een groep succesvolle ondernemers uit de meubelbranche de krachten bundelde. Ze zagen een overvloed aan doorsnee zitmeubels op de markt en besloten: dit kan anders! Ze introduceerden een merk dat zich toelegt op zitmeubilair van topkwaliteit. Elk stuk is met zorg vormgegeven, vervaardigd van de mooiste materialen, biedt heerlijk zitcomfort en is tot in de kleinste details perfect afgewerkt.

Baenks streeft ernaar om meubels te creëren die zich onderscheiden. Ze hebben een unieke vorm en staan garant voor kwaliteit. De meubels passen bij de tijd, net zoals modetrends dat doen, zowel qua kleur als ontwerp.

Welkom in de wereld van Baenks
Baenks is hét merk gespecialiseerd in zitmeubilair van hoogstaande kwaliteit. We presenteren prachtige ontwerpen, met oogstrelende vormen, de beste materialen, ons eigen unieke zitcomfort en vooral een verfijnde afwerking. Bekijk de collectie hieronder of kom langs in onze showroom en laat je inspireren.