• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Bert Plantagie Soest 

Stap binnen in de betoverende wereld van Bert Plantagie meubels bij Middelman Wonen. Dit vooraanstaande Nederlandse merk omarmt de pracht van pure materialen en tijdloos design. De essentie van hout, de schittering van roestvrij staal, en de elegantie van leder en stoffen komen meesterlijk samen in de creaties van Bert Plantagie, die uitblinken in ongeëvenaarde kwaliteit. Deze verfijnde materialen, gecombineerd met ingetogen ontwerpen, voegen een authentieke en verfijnde uitstraling toe aan elke leefruimte.

Bert Plantagie: Tijdloos Nederlands Design
In de uitgebreide collectie van Bert Plantagie bij Middelman Design vind je een rijk aanbod van unieke meubelstukken, ontworpen om aan diverse smaken te voldoen. Creëer de perfecte eethoek met de verfijnde Bert Plantagie eetkamerstoelen, die naadloos aansluiten bij de Bert Plantagie eetkamertafels. Deze charmante combinatie, verkrijgbaar bij Middelman Wonen, voegt een vleugje elegantie toe aan elke maaltijd. En voor een heerlijke ontspanning voeg je een Bert Plantagie fauteuil toe aan je woonkamer, een stijlvol pronkstuk, waar je kunt genieten van ongeëvenaard comfort in een verfijnde ambiance.

…colour your living


Kleur maakt je interieur. Met het op de juiste manier toepassen van kleur definieer je een persoonlijke omgeving, creëer je een uniek interieur en kan je zelf alle mogelijke combinaties (laten) maken.

Bert Plantagie is een oer-Hollands merk met tijdloze, stijlvolle design meubelen. Middelman wonen kent als dealer van het eerste uur, het grote aanbod van dit merk als geen ander. In onze showroom kun je de meubelen van Bert Plantagie bewonderen in een unieke ambiance en theaterachtige sfeer.