• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Cloak Soest

Betreed de weelderige wereld van Cloak Design Banken bij Middelman Wonen! Onze trots ligt in het presenteren van tijdloze meesterwerken die ultiem comfort, verfijnde elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit belichamen. Elke Cloak bank, met slanke lijnen en strakke contouren, biedt niet alleen visuele pracht, maar ook een superieure zitervaring.

Welkom in de Luxueuze Wereld van Cloak Design Banken bij Middelman Design
Stap binnen in onze betoverende showroom en ontdek de verhalen van vakmanschap achter de betekenisvolle initialen 'H' en 'V', die de erfenis van Herman Veldhuizen Sr. eren. In nauwe samenwerking met Havee Design Studio en gerenommeerde ontwerpers, zoals Hans Daalder voor de Cloak-collectie, bieden wij meubels doordrenkt van kwaliteit en zorgvuldig geselecteerde stoffen.

Geniet van duurzaamheid met het unieke afneembare bekledingssysteem, beschermd door een Europees octrooi. Ontdek de perfecte balans tussen design, comfort en stijl. Ervaar Cloak Design Banken bij Middelman Wonen en begin uw reis naar buitengewoon wooncomfort!

Cloak

Havee Meubelen bv, meubelproducent van hoogwaardige zitmeubelen, en industrieel ontwerper Hans Daalder hebben samen de meubellijn Cloak ontwikkelt.

Cloak is een opmerkelijke serie banken, strak vormgegeven en perfect uitgevoerd. Essentieel aan de ontwerpen is het woord 'puur'. Puur in comfort, Puur in eenvoud, Puur in kwaliteit en volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort. De meubelen ogen ingetogen en blijken in de praktijk opmerkelijk rustgevend, zowel visueel als ook in het feitelijke gebruik.

De Cloak meubelen zien er volkomen logisch uit, alsof ze er altijd al geweest zijn en toch zien ze er ook volstrekt eigentijds uit. Ze stralen een 'tijdloos enthousiasme' uit. Wie gaat vergelijken en naar technische details kijkt, komt onvermijdelijk tot de conclusie dat de kwaliteit optimaal is. De meubelen kunnen naar wens worden bekleed. Het zijn typische kenmerken van Havee meubelen en de basis van het succes van het 58 jaar jonge bedrijf. De combinatie Havee en Hans Daalder heeft een opmerkelijke serie hoogwaardige zitmeubelen opgeleverd. Mooie, pure ontwerpen, volledig gericht op stijlvolle eenvoud en comfort.