Delen
Deel dit met anderen

Facebook Twitter Pin It Mail Middelman

De woonkamer is de belangrijkste plek in huis. Hier ontspan je, eet je en breng je tijd met familie en vrienden door. Het is dus belangrijk om er echt jouw thuis, jouw stijl van te maken. Feelings heeft daarvoor alles in huis.

Je loopt je huiskamer binnen, kijkt rond en denkt met een glimlach op je gezicht: ja, dit ben ik, dit is mijn stijl. Als je dat gevoel hebt, zit je goed. Om dat gevoelte krijgen, moet je veel keuzes maken. Over indeling, kleuren, meubels, accessoires, verlichting, planten, persoonlijke spullen, noem maar op. Al deze aspecten zijn belangrijk om er jouw thuis van te maken.

Bonte mix van stijlen. Als je door dit collectieboek bladert, zal je ongetwijfeld de bonte mix van stijlen, kleuren, vormen
en materialen opvallen. Het is dé trend; combinaties mogen gewaagd, overdadig, kleurrijk. Bij onze klanten zijn industrieel, vintage en retro zeer geliefd. Dat tref je dan ook veel aan

in ons assortiment. Strak of juist doorleefd hout met metalen frames. Tafels met een stalen onderstel. Banken met pootjes van metaal. Ook Scandinavische elementen zijn volop aanwezig, zoals natuurlijke materialen, strakke lijnen en het gebrek aan tierelantijntjes. Keep it simple.

Ambachtelijk gemaakt. Veel van de kasten, dressoirs en tafels van Feelings zijn handgemaakt door ambachtsmensen. Door het handwerk is ieder meubelstuk uniek en van goede kwaliteit; je kunt zien dat het door de handen van echte vakmensen geproduceerd is. Het handwerk heeft andere voordelen: de tafels en de kasten uit de Dublin-lijn bijvoorbeeld kun je op maat laten maken, zodat ze precies passen op de plaats waar jij ze hebben wilt.

Stel zelf je perfecte bank samen.

Ook voor de banken van Feelings geldt dat je ze naar eigen wens kunt samenstellen. Bijna alle modellen in dit magazine
kun je in diverse uitvoeringen (loveseat, 2-zits, 2,5-zits, 3-zits
of hoekbank), bekledingen (stof en leer), kwaliteiten en kleuren krijgen. Word je verliefd op een bepaald model, dan is de kans groot dat je ‘m zo kunt laten maken dat de bank perfect in jouw interieur past.

Wij adviseren je graag.

Bij Middelman wonen vind je alle meubels, verlichting, accessoires en inspiratie die nodig zijn om jouw perfecte interieur samen te stellen. De  sfeerkamers inspireren je daarbij. Heb je hulp nodig om jouw stijl te ontdekken, kom dan naar de winkel. En neem gerust een plattegrond en foto’s van je woonkamer mee. We helpen je graag!