• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Interstar Soest

Laat je huis tot leven komen met de verfijnde collectie Interstar wandmeubelen. Bij Middelman Wonen ontdek je een assortiment van Interstar meubelen die subtiel vakmanschap combineren met tijdloze esthetiek.

Ontwerp Op Maat met Middelman Design
De interieurspecialisten van Middelman Design staan klaar om je te begeleiden bij het samenstellen van de perfecte kasten. Of je nu een voorkeur hebt voor zwevende wandmeubelen of op maat gemaakte kastoplossingen, Interstar biedt diversiteit in ontwerpen die harmonieus passen in jouw ruimte.

Verken de mogelijkheden op Middelmanwonen.nl en laat je inspireren door de veelzijdigheid van Interstar meubelen. Bovendien staat Interstar bekend om zijn aanpasbare opties, waardoor je meubelen kunt creëren die perfect bij jouw stijl en behoeften passen.

Bezoek de website om meer te ontdekken en te zien hoe Interstar wandmeubelen de kern van jouw huis kunnen versterken. Ervaar de combinatie van functionaliteit en finesse, aangeboden door Interstar in samenwerking met Middelman Design.

Interstar

Design meubelen van hoge kwaliteit!

De collectie van Interstar is eindeloos. Of je nu een dressoir, bergkast, tv meubel of een boekenwand zoekt, alles is mogelijk, alles kan en alles mag! En kan het niet, dan kan het familiebedrijf Interstar het toch! 

Samen met jou ontwerpen we je eigen design kast. Wij kennen de ins en outs van deze wandsystemen als geen ander en daarom is Middelman wonen één van de grootste dealers van Interstar in Nederland. Wij komen bij jou thuis om alle wensen door te spreken en de kast te ontwerpen. Wanneer de design kast gereed is, dan wordt deze deskundig gemonteerd door onze eigen Middelman wonen monteurs.