• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Leolux Soest

Bij Leolux draait alles om eigenzinnige designmeubelen die niet alleen van topkwaliteit en comfortabel zijn, maar ook duurzaamheid omarmen. Onze gepassioneerde vakmensen verweven moeiteloos klassiek vakmanschap met geavanceerde technologie, wat resulteert in meubelstukken die tot leven komen.

In Nederland is Leolux een vertrouwd en geliefd merk. Toch geven we bij Middelman Wonen een geheel nieuwe dimensie aan dit merk. Met onze eigen selectie stoffen geven we Leolux bij Middelman Wonen een frisse uitstraling die net even anders is dan het klassieke Leolux-gevoel. Deze subtiele verandering zorgt voor een geheel vernieuwde look & feel.

Eigenzinnige Designmeubelen met Passie en Duurzaamheid
Bij Middelman Wonen gaat het niet alleen om zaken doen. Onze samenwerking met dit familiebedrijf is geworteld in een sterke band en een vlotte interactie. Deze elementen vormen de reden waarom Middelman Wonen met plezier kiest voor Leolux.

Zitten aangenaam maken

Bij Middelman Wonen tref je een uitgebreid scala aan Leolux meubilair, volgens jouw wensen samengesteld. Maak kennis met de diverse hoogwaardige designmeubelen binnen ons brede assortiment. Als toonaangevend Nederlands merk volgt Leolux voortdurend de laatste trends en innovatieve ontwerpen. Dit vertaalt zich naar prachtige stijl en uitmuntende kwaliteit in jouw interieur. Personalisatiemogelijkheden zijn ongeëvenaard: kies uit diverse kleuren, materialen en maten voor jouw ideale Leolux meubel.

Comfort staat hoog in het vaandel bij Leolux. Ervaar het ultieme comfort op een van de verfijnde Leolux banken, verkrijgbaar bij Middelman Wonen. Of je nu een hoekbank of een rechte bank zoekt, in ons uitgebreide assortiment vind je zeker wat je zoekt. Maak je zithoek compleet met een eigentijdse Leolux salontafel, beschikbaar bij Middelman Wonen. Voeg de prachtige Leolux stoelen toe voor een harmonieus geheel in je interieur.

En voor de ultieme ontspanning biedt Middelman Wonen ook stijlvolle Leolux fauteuils. Deze designstukken zijn met zorg vormgegeven en bieden het comfort dat je nodig hebt om volledig tot rust te komen. Kies voor Middelman Wonen om jouw interieur te verrijken met de sublieme collectie van Leolux meubelen.