• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Metaform Soest

Sinds 1964 schittert Metaform als Nederlandse meubeljuweel, met een collectie bijzet-, salon- en eetkamertafels die je hart zullen veroveren.

Wat Metaform zo bijzonder maakt? Maatwerk dat jouw stijl weerspiegelt. Elk tafelontwerp kan met liefde op maat worden gemaakt, zolang het technisch mogelijk is. In onze eigen werkplaats smeden we de frames met toewijding en bieden we keuze uit glanzend gelakt of roestvrij staal, afhankelijk van de stijl die bij jou past.

In een kleurenpalet dat straalt van RAL- en NCS-kleuren tot levendige tinten geïnspireerd op keramiek, brengt Metaform jouw tafel tot leven.

Een Uniek Tafelverhaal: Maatwerk met Passie
De tafelbladen zijn als kunstwerken op zich, variërend van glas en warm massief hout tot tijdloos natuursteen, eigentijds kunststof (HPL) en betoverend keramiek. De keramische meesterwerken van Metaform worden met passie en precisie in onze eigen werkplaats vervaardigd.

Wil je jouw interieur een persoonlijk tintje geven? Metaform's creativiteit kent geen grenzen. Denk aan op maat gemaakte tafelontwerpen en andere schitterende metalen interieurcreaties die jouw unieke verhaal vertellen. Bij Middelman Wonen staan we klaar om je mee te nemen op deze betoverende reis vol stijl en elegantie, dankzij de prachtige meubelstukken van Metaform. Jouw droominterieur begint hier.Metaform

Metaform is een Nederlandse firma die sinds 1964 een eigentijdse collectie bijzet-, salon- en eetkamertafels ontwikkelt.

Alle Metaform tafels zijn leverbaar in elke gewenste maat, mits technisch haalbaar.

De frames worden in eigen fabriek gelast en afgewerkt. Afhankelijk van het model, leverbaar in gelakt, verchroomd en roestvrij staal.