Montèl al meer dan 30 jaar toonaangevend

Een nieuwe bank of fauteuil koop je niet elke dag. Daarom mag je van Montèl vakkundig advies en uitgebreide service verwachten. Van soort bekleding tot kleur, uitvoering of het soort pootjes. Zelfs de zithoogte is zelf te bepalen. Bij Montèl koop je topkwaliteit tegen een gegarandeerd lage prijs en met een garantie voor jarenlang zitplezier. Alles is eigen fabricaat en ontworpen door ons eigen team. "De bank is mooi, de prijs nog mooier"

Montèl is natuurlijk expert op het gebied van banken en fauteuils. Maar Montèl is nog veel meer. Bij een mooie bank hoort natuurlijk een smaakvolle salontafel. Dan de decoratie van Montèl bijvoorbeeld, exclusieve kunst voor een betaalbare prijs. Het is ook zeker de moeite waard om onze stijlvolle eetkamertafels met bijbehorende stoelen te bekijken of onze sfeervolle lampen, de zachte en warme karpetten en de decoratieve vazen. Dit alles maakt de sfeer in uw huis helemaal compleet! 

Montèl is specialist in bankstellen en is ontstaan vanuit het idee om topmodellen te ontwerpen en tegen betaalbare prijs te verkopen. De eerste Montèlzaak werd geopend in Hilversum en was gericht op het Gooise publiek met een goede smaak, maar een bescheiden portemonnee.

LeoluxMontelTopformFeelings