• Al 100 jaar woonspecialist
  • Interieuradvies aan huis
  • 5000m2 wooninspiratie
  • 5 jaar garantie*

Saunaco Soest

Middelman Design presenteert met trots Saunaco, een vooraanstaand designmerk dat uitblinkt in innovatieve modulaire opbergoplossingen. Saunaco's unieke collectie biedt verfijnde en functionele design kasten die naadloos passen in diverse interieurstijlen. Bij Middelman Design vind je de perfecte harmonie tussen esthetiek en functionaliteit.

De Saunaco collectie, te zien in de showroom bij Middelman Design, omvat een variëteit aan kasten met aandacht voor vakmanschap en materiaalkeuze. Van minimalistische wandkasten tot ruime dressoirs, elke creatie straalt Saunaco's kenmerkende elegantie uit.

Stijlvolle en duurzame kasten
Kom langs in de winkel en upgrade jouw interieur met de tijdloze pracht van Saunaco design kasten. Ervaar een gevoel van georganiseerde luxe en verrijk je leefruimte met opvallende opbergoplossingen van Saunaco. Saunaco

De strakke meubels van CAS zijn uniek door hun architecturale uiterlijk en modulaire karakter. De modules worden naar uw wens samengesteld om het perfecte designmeubel te creëren. Zo kunt u verschillende kasten als modules samenvoegen om een meubel te realiseren dat bij uw interieur en indeling past. De mogelijkheden zijn eindeloos: van een lage, zwevende boekenkast tot een prachtige, minimalistische dressoir.

De collectie CAS is uitgesproken architecturaal en springt in het oog door het unieke design dat ontwikkeld werd met Studio Segers. De details van de modules laten we zichtbaar. Zo ziet u de perfect afgewerkte modules die de kasten bevatten en krijgt uw persoonlijke kast een eigenzinnige toets, typisch aan Belgisch design. Het modulaire systeem is innovatief omdat u de modules functioneel kunt laten aanpassen en herschikken. Zo kan er van een hoge kast ook een mooi wandmeubel of tv-kast gemaakt worden.

De collectie van Saunaco is uitgebreid te bewonderen in onze showroom.