Wij zijn er voor u!

Hoe maak ik optimaal gebruik van de ruimte?
Welke kleuren passen bij mij?

Omdat het maken van de juiste keuze voor uw inrichting niet altijd even makkelijk is, zijn wij er om u hierbij te helpen. Samen zetten we uw voorkeuren op een rij en komen we tot nieuwe mogelijkheden. Dat kan op verschillende manieren zijn.

Hier vind u een overzicht van services. Wij zijn op werkdagen tussen 08:30 & 17:00 telefonisch bereikbaar op 035-6011004.

Afspraak maken
Gratis interieuradvies

Gratis interieuradvies

PERSOONLIJK ADVIES VOOR ELKE WOONVRAAG

Interieur advies bij u aan huis

Wij komen graag bij u thuis om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Zo krijgen wij ook een beeld van de indeling  en mogelijkheden van uw huis. Bij welke andere meubels en kleuren moet het bijvoorbeeld passen? Is een andere indeling mogelijk? Vragen waarbij wij u graag helpen.

Ook is onze showroom voor u open op afspraak. Om u namelijk nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij u de mogelijkheid om buiten de reguliere openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Maak een afspraak
Omruil garantie

Wij bieden de mogelijkheid om tot 12 dagen na de bezorgdatum uw aankoop om te ruilen

Nieuwbouw huis?

Architect klaar? Wij kijken graag met u mee.

Hoe moeilijk is het niet om je voor te stellen hoe meubelen staan in jouw huis. Laat staan in een nieuwbouwhuis waarbij alles nog kaal en wit is. Om u hierbij te adviseren en in te spelen op uw wensen is het mogelijk om door ons een inspiratie/woon/belevingsboek te maken. Dit boek, samen met de ideeën van onze adviseurs, kan u meer inzicht geven in wat mogelijk is en hoe dit er dan uit zou kunnen zien.  Wij zijn er voor u om u te helpen met het creëren van de ideale woonmix.

Afleveren is meer!

Onze bezorgers leveren de aankoop met zorg bij je af. Wij beseffen terdege dat dit het moment is waarop je hebt gewacht en streven er naar om je als klant zo veel mogelijk te laten genieten van je aankoop.

Showroom open op afspraak

Showroom open op afspraak

open na sluitingstijd

Schikken onze openingstijden niet? Geen probleem.

Om u nog beter van dienst te zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om buiten openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Wil je een afspraak buiten onze openingstijden maken? Geen probleem. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. 

Contact

Verstuur >
LeoluxMontelFeelingsLeolux